Solutia din natura pentru a lupta cu virusii si alte boli

manuka

Plantele pot fi salvarea intr-o perioada foarte dificila cum este aceasta a pandemiei. Substantele pe care le contin pot stopa patrunderea in organism a virusului. Despre mierea de Manuka ati auzit cu siguranta. Este produsul creeat de albine din florile arborilor de Manuka (Leptospermum scoparium). Are proprietati antibacteriene, antivirale și antioxidante absolut incredibile.

Aceasta miere are o concentratie mai mare de metilglioxal (MGO) si este mai vascoasa decat cea obisnuita datorita prezentei unei proteine. MGO-ul este una din principalele componente responsabile pentru activitatea antibacteriană a mierii de Manuka. Mai multe studii au arătat că această activitate nu se datorează exclusiv prezenței metilglioxalului, ci este rezultatul tuturor substanțelor din compoziție care acționează împreună și conferă mierii aceste proprietăți. 

Arborele de Manuka nu creste decat in Noua Zeelanda motiv pentru care mierea este atat de rara si scumpa. Am gasit-o in Romania comercializata sub diferite forme, fie la borcan fie in diferite preparate. 

Mie imi plac tare bomboanele cu miere de Manuka, pe care le-am gasit aici https://piatadedesfacere.ro/produs/bomboane-cu-miere-de-manuka-mgo-300-100g/

Dar mierea nu este singurul produs din natura cu care putem sa luptam impotriva virusurilor si bacteriilor. Printre cele mai importante arme pe care le avem la dispozitie se afla antioxidantii din plante, iar dihidroquercitina se pare ca este cel mai puternic dintre ele. 

Initial, a fost extrasa prin tehnologii speciale din samburi de struguri si ulterior din flori uscate de sakura. In ultimii ani se extrage din zada de Siberia. Producția de dihidroquercetină este însă foarte complicată și scumpă. 

Insa pe cat de complicata si scumpa este, pe atat de mari sunt si beneficiile in cazul ei, arata specialistii. Antioxidantii  neutralizeaza radicalii liberi – compusii chimici instabili care dauneaza membranelor celulare si deterioreaza AND-ul. Cititi mai multe beneficii ale dihidroquercitinei aici 

Puteti comanda de aici BDHQ, care contine dihidroquercitina. 

Cateva cuvinte si despre quercitina vreau sa va spun pentru ca este foarte actuala. Mai multe studii au demonstrat deja efectul quercitinei impotriva SARS-COV-2. Quercitina face parte din clasa bioflavonoidelor, la fel ca si dihidroquercitina de care am vorbit inainte, si contribuie la reducerea radicalilor liberi de oxigen actionand astfel pe mai multe nivele in organism.

Quercitina a fost investigată pentru posibilul său efect antiviral asupra mai multor membri ai familiei Coronaviridae și, așa cum au menționat specialistii „quercitina oferă o mare promisiune ca potențial medicament în tratamentul clinic al SARS”.

Trimite unui prieten :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.