Nissorun – pentru combaterea paianjenilor de pe plante

Nissorun 10WP este un acaricid sub forma de pulbere, al carei substanta activa este hexitiazox. Combate rapid si foarte eficient paianjenul rosu, paianjenul comun, paianjenul galben si paianjenii eriofizi (acei paianjeni albi, microscopici).
Cum actioneaza: Conform indicatiilor producatorului Nippon Soda, Nissorun 10 WP prezinta efect translaminar, combate paianjenii pe ambele fete ale frunzelor. Ouale depuse de adultii care au intrat in contact cu produsul devin sterile.

Produsul prezinta activitate reziduala lunga de peste 40 zile. Nu este afectat de precipitatiile survenite dupa ce solutia s-a uscat pe planta.
Cititi si Ce se intampla cand plantele nu au suficient fosfor
Cum se utilizeaza: Cea mai uzuala forma in care se comercializeaza Nissorun 10wp este in plicuri de 5 grame. Pentru realizarea solutiei, pulberea se dizolva in 10 litri de apa cu care se stropesc plantele din abundenta. Vorbim despre plantele ornamentale, la cultura de camp se va tine seama de stadiul de vegetatie si de specificul culturii.
Ingrijirea florilor. Pentru evitarea aparitiei formelor rezistente de acarieni se recomanda aplicarea unui singur tratament in cursul unei perioade de vegetatie. Se va alterna cu alte produse acaricide cum ar fi Milbeknock sau Envidor.
Cititi si Mospilan – cum se foloseste, ce insecte combate
Recomandarile producatorului:
– La pomii fructiferi se recomanda sa se aplice in special inaintea infloritului sau in perioada eclozarii oualelor de iarna (sfarsitul lunii aprilie-inceputul lunii mai).
– La vita de vie se recomanda in special in perioada de inmugurire si pana la sfarsitul infloritului.
Cititi si Fainarea – o boala a plantelor cauzata de ciuperci parazite
Abonati-va la canalul de YOUTUBE pentru a urmari demonstratii practice, filmulete interesante si sfaturi pentru ingrijirea florilor. Accesati linkul de mai jos si apoi apasati ABONEAZA-TE
www.youtube.com/channel/UCLY5NAZJnUxkTY1oZWCvxeg/videos
Atentie, daca nu primiti alertele cu materialele noi de pe site, intrati pe www.ingrijireaflorilor.ro de pe calculator, tableta sau telefon si apasati pe clopotelul care apare in coltul de jos. Apoi apasati SUBSCRIBE / ALLOW / PERMITE ca sa intrati in baza de date de unde pleaca spre dvs gratis zilnic toate materialele despre flori si gradini scrise de ingineri horticultori.
Daca v-a placut acest material si il considerati util alaturati-va comunitatii Ingrijirea florilor pe FACEBOOK. Cu un Like dat paginii primiti acces gratuit la toate materialele noastre realizate de specialisti despre flori si gradini.